CONNECT symposium 5 APRIL

Save the date
Op woensdagmiddag 5 april organiseert NVVC Connect een symposium rondom het thema Team spirit in de zorgketen. Een interessante bijeenkomst voor cardiologen, huisartsen verpleegkundig specialisten, physician assistants, leidinggevenden, beleidsmedewerkers  en andere professionals en geïnteresseerden in de cardiologische zorgketen. Noteer deze datum in uw agenda.

Inhoud
Connect is een in 2011 gestart initiatief van de NVVC met het doel om regionaal de kwaliteit van de zorg voor patiënten met hart- en vaatziekten te verbeteren, de samenwerking tussen alle bij de zorg voor deze betrokken patiënten te optimaliseren en de kennis te vergroten.

Tijdens het symposium is er aandacht voor de regionale ervaringen in de zorgketen met het toepassen van de actuele richtlijnen, het monitoren van kwaliteit en het leren van elkaar. Er wordt kort teruggeblikt: wat hebben we met Connect geleerd over teamspirit en samenwerking. En we worden uitgedaagd om vooruit te kijken: wat vraagt de patiënt van ons en hoe kunnen we hier in de zorgketen aan voldoen?

Interessante sprekers uit het veld komen aan het woord over onder andere waardegedreven zorg, samenwerking in de keten en de uitdagingen van de zorg in de toekomst. Tot de sprekers behoren onder andere Mike Janssen, Managing Partner Branddoctors en Rob van Mechelen, cardioloog en de 1ste programmavoorzitter van Connect. Ook zijn er verschillende momenten om te ‘connecten’ en te netwerken. 

Datum, tijd en locatie
Het symposium vindt plaats op woensdag 5 april 2017 in NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout.
Het programma start om 13:30 uur met voorafgaand ontvangst en lunch vanaf 12:30 uur.

Meer informatie
U kunt zich inschrijven via www.roijecongressen.com/connect. Meer informatie over het programma en de sprekers volgt binnen een paar weken op de website  www.nvvcconnect.nl. Wilt u een e-mail ontvangen met deze informatie, stuur dan uw e-mailadres naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NVVC Connect