Nieuw Connect magazine

ConnectMag cover 300Met trots presenteren wij het derde Connect magazine. Dit magazine is een uitgave van de Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) in het kader van het programma Connect. Connect heeft het doel om regionaal de organisatie rondom patiënten met hart- en vaatziekten nog verder te verbeteren en streeft naar de juiste cardiologische zorg, op het juiste moment, op de juiste plaats.

Connect realiseert dit door de regionale ketenpartners samen te brengen om het proces rondom de patiënt en de cardiologische behandelingen te inventariseren en waar mogelijk te verbeteren. Met het toepassen van de actuele richtlijnen, het monitoren van kwaliteit en samenwerken, bouwen we aan een continue verbetercyclus.

In het magazine vindt u inspirerende voorbeelden van regionale samenwerking en kwaliteitsverbetering. Tevens delen onze samenwerkingspartners hun visie op Connect en regionale samenwerking in columns en quotes. Wij hopen dat de inhoud u uitnodigt om het gedachtengoed van Connect verder uit te dragen.

>> Lees het magazine als PDF

Wilt u het magazine ontvangen? 
Mail uw verzoek, naam, adres en postcode naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het wordt u toegezonden.

NVVC Connect