NVVC Connect

NVVC Connect - Nieuws

Connect stuurgroep draagt activiteiten over aan het nieuwe Connect bestuur
​7 oktober 2020

Augustus dit jaar is een nieuw bestuur voor Connect benoemd. Woensdag 23 september jl. heeft de Connect stuurgroep officieel het stokje overgedragen aan het nieuwe bestuur van Connect.

De voormalige stuurgroep heeft het nieuwe Connect bestuur uitgebreid geïnformeerd over de samenwerkingsverbanden van Connect, de aangesloten regio’s en alle projecten die op dit moment binnen Connect lopen. Een levendige en enthousiaste bespreking was het gevolg, waarna tijdens een officieel moment programmavoorzitter Petra van Pol het spreekwoordelijke stokje overdroeg aan de nieuwe bestuursvoorzitter Marcel Daniels.


De leden van de voormalige stuurgroep zijn tijdens deze avond door afvaardiging van het bestuur van de NVVC bedankt voor de grote impuls die dankzij hen geleverd is aan regionale samenwerking binnen de cardiologie. De stuurgroep heeft netwerkzorg en juiste zorg op de juiste plaats (JZOJP) in de cardiologie goed op de kaart gezet. Daar borduurt het nieuwe Connect bestuur op voort.

Het nieuwe bestuur van Connect zal de komende periode gebruiken om de plannen voor de komende jaren te maken. Zij gaan hun tijd investeren in een agenda met prioritering van de activiteiten en verwachten deze eind 2020 aan het bestuur van de NVVC te kunnen presenteren.