NVVC Connect

NVVC Connect - Nieuws

Vacature projectleider Connect bij de Nederlandse Vereniging Voor Cardiologie (NVVC), 32 uur
De Nederlandse Vereniging voor Cardiologie (NVVC) verenigt cardiologen en andere zorgprofessionals betrokken bij de behandeling van patiënten met hart- en vaatziekten. De NVVC is initiatiefnemer van het programma Connect. Het doel van Connect is de Juiste Zorg Op de Juiste Plek voor hartpatiënten. Het programma Connect wil de kwaliteit van zorg verbeteren door de regionale organisatie van transmurale zorg voor patiënten met hart- en vaatziekten landelijk te stimuleren, ondersteunen en te optimaliseren. Dit vanuit het idee dat door het toepassen van de actuele richtlijnen, Landelijke Transmurale Afspraken (LTA's), registreren van gegevens, het monitoren van kwaliteit en een goed afgestemde samenwerking, dit zal leiden tot een continue verbetercyclus. Connect voert daarnaast een aantal innovatieve projecten uit.
Klik hier voor meer informatie over het programma

Plaats in de organisatie: 
Een bestuur, bestaande uit een voorgedragen voorzitter, een afgevaardigde van het Nederlands Huisartsen Genootschap en drie bestuursleden en de programmamanager van Connect, geeft richting en inhoud aan het programma. De programmamanager stuurt de te werven projectleider functioneel aan. Hiërarchisch valt deze positie onder de directeur van de NVVC. 

Functieomschrijving: 
De vacante positie van projectleider is een brede en uitdagende functie en combineert de werkzaamheden van tactisch projectleiderschap met operationele ondersteuning. Het programmabureau is relatief klein, dit betekent dat de werkzaamheden gevarieerd zijn. Het is een dynamische functie waarbij kennis van zorg (zowel op regionaal, landelijk en uitvoerend niveau) en projectmatige skills worden gecombineerd meteen hands-on mentaliteit en er veel ruimte is voor eigen inbreng. 

De concrete werkzaamheden zijn:
 • Samen met bestuursleden en programmamanager voorbereiden, organiseren en het procesmatig ondersteunen
  van de projectgroepen en commissies
 • Projecten voortvloeiend uit de programmastrategie in samenwerking vormgeven en (al dan niet zelfstandig) uitvoeren
 • Strategische projecten procesmatig ondersteunen
 • Mede-organiseren van landelijke bijeenkomsten: zowel organisatorisch, inhoudelijk als uitvoerend
 • Communicatie en PR activiteiten van Connect in de breedste zin van het woord, bv website onderhoud,
  nieuwsbrieven schrijven, netwerk inzetten voor PR
 • Intensieve samenwerking met de projectgroepen en programmamanager
 • Organiseren van bijeenkomsten in het land, met regelmaat in de avond
 • Onderhouden van een goed en relevant netwerk, zowel met regio’s als met landelijke organisaties zoals koepels in de zorg
 • Ondersteuning bieden aan het Connect team


Functie eisen 
We zijn op zoek naar een ervaren projectleider met aantoonbare affiniteit met de zorg. Je opleiding ligt op HBO/academisch niveau bijvoorbeeld Management inde zorg, Gezondheidswetenschappen of Bedrijfskunde. In ieder geval ben je thuis in de gezondheidszorg en je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen de zorg of een (beleids)organisatie gerelateerd aan de zorg en bij voorkeur op landelijk/koepelniveau. Te denken valt aan beroepsverenigingen, koepels of (gezondheids)fondsen. Je kunt mensen meekrijgen en mobiliseren. Je bent organisatorisch zeer sterk en kan de strategische lijnen van het programma projectmatig aanvliegen en uitvoeren. Je hebt kennis van transmurale zorg of netwerkzorg. Zelfstandig werken is een vereiste maar ook samenwerken, creativiteit en de mouwen opstropen zijn in deze functie belangrijke waarden. We zoeken een zelfstarter met een groot probleemoplossend vermogen (can-do mentaliteit), humor en een positieve instelling. Flexibiliteit in dagen en tijden is een vereiste, waarbij activiteiten met regelmaat buiten de kantooruren vallen. 

Arbeidsvoorwaarden 
Een uitdagende en afwisselende functie van 32 uur per week voor de periode van één jaar, met een vooruitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris van deze functie waarvoor schaal 5 van de AVR FMS geldt, is afhankelijk van ervaring en bedraagt € 3.689,- tot € 5.675,- bij een fulltime dienstverband (40 uur). 

Interesse? 
Voldoe jij aan het profiel en heb je interesse in deze baan? Stuur dan vóór 15 januari 2021 je motivatie met CV naar sollicitatie@nvvc.nl
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ingrid van der Gun MSc, programma manager Connect via telefoonnummer 030-2345002 of per mail via ivandergun@nvvc.nl