NVVC Connect

NVVC Connect - Nieuws

Connected meeting 23 september 2021 - Hartfalen
 

Op donderdag 23 september organiseert NVVC Connect van 19:30 tot 21:00 uur de tweede Connected meeting die geheel in het teken van hartfalen staat.

De Connected meetings zijn bedoeld voor cardiologen, huisartsen, POH’s en projectleiders en hebben als doel zorgverleners binnen de regio met elkaar te verbinden. Wij bieden u dan ook een interessante, informatieve en interactieve bijeenkomst.

Het programma ziet er als volgt uit:
  • Introductie en toelichting
   Martin Hemels en Margriet Bouma
  • Nieuwe NHG standaard hartfalen
   Recentelijk is de nieuwe NHG standaard hartfalen gepubliceerd. Kaderhuisarts Huug van Duijn geeft een toelichting op de aspecten die invloed hebben op uw Regionale Transmurale Afspraken.
  • Implementatie LTA Hartfalen in Connect Regio’s – mogelijkheid van subsidie aanvraag!
   Onlangs heeft IQ Healthcare in opdracht van Connect een evaluatie naar de implementatie van de LTA Hartfalen in Connect-regio’s uitgevoerd. Tijdens deze sessie bespreken cardioloog Jan van Ramshorst en Huug van Duijn adviezen hoe men de aanbevelingen uit dit rapport in de regio kan oppakken en de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor uw regio.
  • Leidraad organisatie intramurale hartfalenzorg
   Momenteel is de leidraad “Organisatie intramurale hartfalenzorg” in ontwikkeling. Van cardioloog Dirk Lok, betrokken bij de ontwikkeling, krijgt u een sneakpreview van de aanbevelingen uit deze leidraad.

Graag nodigen wij u uit voor deelname aan deze Connected Meeting op donderdag 23 september van 19:30 tot 21:00 uur.

Deze meeting vindt online plaats.

U kunt inschrijven via het aanmeldformulier.

Aanmeldformulier

Connected meeting - Hartfalen
(online)
19:30 - 21:00 uur

Aanmeldformulier