NVVC Connect

Educatiemateriaal

Voor goede netwerkzorg is educatie van groot belang. Om kennisdeling tussen regio's te bevorderen deelt Connect educatiemateriaal waarmee de kennis van betrokken zorgverleners in de regio kan worden vergroot. 

U kunt van de presentaties voor huisartsen en praktijkondersteuners kosteloos gebruik maken waarbij u naar eigen inzicht sheets kunt weghalen of toevoegen, afhankelijk van het doel en de doelgroep. De presentatie kan gegeven worden aan verschillende doelgroepen: huisartsen, praktijkondersteuners, verpleegkundigen en andere betrokkenen. We adviseren om de presentatie door een (kader)huisarts en cardioloog te laten geven. Als u de presentatie als powerpoint bestand wilt ontvangen stuurt u dan een mail aan connect@nvvc.nl 

Podcast Regio Twente

Anja van Kempen (huisarts, Twente) vertelt: Vanuit de wetenschap dat mensen vaak weinig vasthouden van het gesprek met hun zorgverleners, wilden wij met de beschikbare gelden iets toevoegen aan patiënteninformatie. Steeds meer mensen vinden hun weg naar het luisteren van podcasts. Deze twee dingen samen waren voor ons de motivatie podcasts te maken voor de patiënt. Een leuk en leerzaam proces. Eerst veel podcasts geluisterd, een script geschreven en samen goed nagedacht wat we wilden overdragen. En dan gewoon doen!


Regionale Protocollen AF

Regionale Protocollen HF

Regionale Protocollen ACS