NVVC Connect

SUBSIDIE voor NVVC Connect regio’s
voor het implementeren van Juiste Hartzorg Op de Juiste Plek voor mensen met hartfalen en atriumfibrilleren

Een bedrag van maximaal € 75.000,- kunt u als  regio aanvragen bij ZonMw voor het zo vroeg mogelijk opsporen en (nog) beter behandelen van mensen met atriumfibrilleren en hartfalen. Alles gericht om juiste hartzorg op de juiste plek door de juiste zorgprofessional te gaan realiseren. Een prachtige stimulans! Deze extra impuls is mogelijk gemaakt door de nieuwe samenwerking tussen ZonMw en de Hartstichting.

                                                                        

NVVC Connect gaat u ondersteunen bij de aanvraag!

Het andere goede nieuws is dat NVVC Connect uitgenodigd is door de Hartstichting om de ondersteuning die wij de afgelopen jaren aan regio’s geboden hebben te intensiveren. Hierdoor kunnen we u als regio helpen met het aanvragen van het subsidiebedrag en met alles wat te maken heeft met het realiseren van netwerkzorg rond atriumfibrilleren en hartfalen.

                                                                        

De subsidieoproep is geopend!  Wij helpen u hierbij graag. Lees verder

                                                                        

Vragen?

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over wat u als regio moet doen om in aanmerking te komen voor deze subsidie en hoe NVVC Connect u hierbij kan helpen. Wij beantwoorden uw vragen graag. Laat uw gegevens achter op het contactformulier dan nemen wij contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact met ons opnemen:

o    Anja de Bruin   tel: 06 - 52442534    email: connect@nvvc.nl  [werkzaam ma-do]

                                                                        

Bent u nog geen Connect regio?

Bent u als regio nog niet aangesloten bij NVVC Connect, neem contact met ons op. Naar verwachting volgt er na de zomer van 2022 nog een tweede subsidieronde.

                                                                        

                                                                        

Meer informatie over ZonMw

Op 17 februari is de subsidieoproep voor de Connect regio’s door ZonMw worden opengesteld vanuit het programma Juiste Zorg Op de Juiste Plek. U heeft als Connect regio tot 14 april om de subsidieaanvraag o.a. bestaand uit een implementatieplan en begroting in te dienen bij ZonMw In deze eerste oproep is maximaal € 750.000,- beschikbaar voor de Connect regio’s. Er is dus in deze ronde geld voor 10 Connect regio’s beschikbaar. Naar verwachting volgt er na de zomer van 2022 nog een tweede en tevens laatste subsidieronde gericht op Hartzorg. Informatie over de subsidie is te vinden op de webpagina van ZonMw.


Samenwerking binnen de Dutch CardioVascular Alliance

Juiste Hartzorg Op de Juiste Plek is een thematische samenwerking tussen het ZonMw-programma Juiste Zorg Op de Juiste Plek (JZOJP) en de Hartstichting in het kader van de Dutch CardioVascular Alliance (DCVA). In de DCVA hebben 21 onderzoeks-en zorgorganisaties, waaronder de Hartstichting, ZonMw en de NVVC, hun krachten gebundeld om oplossingen voor hart- en vaatziekten te versnellen. 


Blijf op de hoogte!

Wilt u op de hoogte gehouden worden over deze subsidieoproep en wat NVVC Connect voor u kan betekenen? 
Meld u dan aan via het contactformulier.

Direct contact met de projectleiders van Connect:

Anja de Bruin

Projectleider Connect

☎ 06 524 425 34

✉ adebruin@nvvc.nl

[werkzaam ma-do]

Wat is een Connect regio?

Een Connect regio is een regionaal samenwerkingsverband bestaande uit meerdere partijen, waarbij tenminste de eerste en tweede lijn vertegenwoordigd zijn. De samenwerking is vastgelegd met een getekende samenwerkingsovereenkomst en er zijn regionale samenwerkingsafspraken opgesteld en vastgelegd in een RTA.